Çiğ Elma Sirkesi - 500 ml

21.50 TL

Sirke dediğimiz şey meyve şekerinin mayalanma ile önce alkole sonrasında asedik asite dönüşme sürecidir.

Sirke doğal fermente bir üründür.

meyve ne kadar olgun ve şekerli ise o kadar kesin bir sirke elde edilir. 

Her şekerli meyveden de  sirke yapmak mümkündür.

Bizler,sirke grubunun en tercih edileni elma sirkemizi yaparken;

Amasyanın yerli tohum meşhur elmasını ezmeden tesisimize taşıyoruz, ayıklama işlemi ile çürük olanlarını ayırıyoruz.

devamında elmaları dilimleyerek fıçılara koyuyor nohut ile mayalıyoruz,  Fıçılardaki elmalarımızı uykuya yatırıyoruz , bu en eski dönemlerden günümüze kadar gelen doğal fermente sürecidir. Bu süreci 1 yıldan önce sonlandırmıyoruz, 1 yılını dolduran uyku süresinden sonra defalarca süzülerek şişeliyoruz.

Herhangi bir katkı maddesi ve koruyucu kullanmadan ürettiğimiz şifa dolu sirkemizi pastorize işlemi yapmadan canlı olarak paketliyoruz.

* Şişenin dibinde  defalarca süzmeye rağmen kalan tortu görülebilir.






Tarif

Elma Sirkesi Hakkında Bazı Önemli Bilgiler;

* Bakterileri Öldürür.

* Sivilce oluşumunu engeller, Doğal bir yüz toniğidir

* Kan şekerini düşürür ve Diyabetle savaşır.

* Tokluk hissi verir ve kilo vermeye yardımcı olur.

* Kolestrolü düşürür ve Kalp rahatsızlıkları riskini azaltır.

* Kansere karşı olumlu etkileri vardır.

* Migrene iyi gelir

* Vücudumuzu toksinlerden arındırır.

* Saçlarımızın daha parlak olmasını sağlar

* Dişleri beyazlatır.

* Reflü Ülser gibi mide rahatsızlıklarına iyi gelir.

*Boğaz ağrısı gidermektedir.

Kategori: