Salatalık Turşusu - (1000ml)

20.00 TL

Sipariş Hattı:
0216 540 10 10
Whatsapp:
0546 570 10 10

Toprak ana farklı mevsimlerde birçok ürün verir insanlığa,  Bu ürünleri tüm yıl ekip biçip elde etmek mümkün değildir Fakat,


Atalarımız besinleri tüm yıl sofralarda tutabilmek adına birçok saklama türü bulmuşlardır,


Sebzeleri saklamanın yolu Konserve yapmak  kurutmak yada turşu kurmak olarak çeşitlendirilir.


Turşu ,Sebze ve meyvelerin sirke ve tuz karışımı olan salamurada fermente edilmesi,yani bir tür mayalanma işlemidir.


Türk Mutfak kültürünün ayrılmaz bir tadı olan turşuların sağlığımız için bir çok faydası bulunur,


Fermente ürünlerin başlıcalarından olan turşular sağlığımız içim olmazsa olmaz probiyotik yararlı bakteriler içerir.


Bizlerde GDO suz kimyasal bulaşmamış topraklarda yetiştirdiğimiz salatalıklarımızdan kendi sirkemiz ve kaya tuzu ile doğal bir turşu hazırladık,


Hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanmadık.


Sağlık ve Afiyetle..

Tarif

Kategori: