Sucuk - 500 gr

44.75 TL

Sucuk , kurutulmuş bağırsak içine kırmızı et kıymasının çeşitli baharat ve sarımsakla harmanlanıp doldurulmasıyla üretilen fermente et ürünüdür.

Eski dönemlerde eti saklamak için kullanılan bu yöntem artık günümüzde tadı ve aroması kabul görerek aranılan bir lezzet haline gelmiştir.

Sucuğun kalitesi en önce etin kalitesi devamında baharatın kalitesi,oranı ve fermente süreci ile ilgilidir.

iyi sucukta iyi et esastır,  kaliteli ve temiz dana eti kullanılmalıdır. yağ 1/3 oranında bulunmalıdır sucukta. sonrasında kırmızı biber,sarımsak,sumak ve çeşni tabiiki.


Yayıkağası olarak Sucuğu

Kendi yetiştirdiğimiz %100 dana etinden hiçbir katkı ve koruyucu kullanmadan hazırlıypruz, Fermente sürecini uygun kurutma ve nemlendirme koşullarında (ısıl işlem) ile tamamlamaktayız.

Afiyet olsun,




Kategori: