Taze Kaşar-Sulu Haşlama - 500 g

31.63 TL


Dilimlenebilir yarı sert peynirler grubunda olan kaşar peyniri ülkemizde beyaz peynirden sonra en çok üretilen ve sevilerek tüketilen bir süt ürünüdür.

Telemenin belirli bir düzeyde asitleştirilmesinin ardından sıcak suda haşlanıp yoğrulması esasıyla elde edilen deliksiz ve bakteriler ile olgunlaştırılan bir peynir çeşididir.

Önemli :  Endüstriye üretim , son kullanım tarihi geçmiş peynirlerin dönüştürüldüğüne dair duyumlar, kaşar peynirinin olması gereken fiyatının 5/1 fiyatına ürünlerin görülmesi gibi durumlar kaşar peynirine olan güveni fazlasıyla sarsmıştır.

Hilenin olmadığı en güvenilir ve en sağlıklı taze kaşar peyniri yapımı Sulu Haşlama ile yapılan yöntemdir.




Kategori: